Yoga ved søen – natur yoga

Find ro med yoga i naturen.

Vi kender alle udtrykket ”at falde ned på jorden igen” – det at komme ned på jorden har, siden sprogets oprindelse, været forbundet med at lande i noget roligt og stabilt – det er gammel viden. Men trods den viden er naturen for mange mennesker stadig et uopdaget mindfulness og yoga rum.  

Forskning viser os at det, at opholde sig og være aktiv i naturen styrker menneskers sundhed, trivsel og livskvalitet. 
Naturens farver virker beroligende, stabiliserede og giver jordforbindelse – mens den friske luft øger kvaliteten af det yogiske åndedræt.
Solens stråler varmer og giver livs glæde samt styrker immunforsvar og vores overall velbefindende. Hjernen bliver skaber, vi bliver mere opmærksomme på verden og menneske omkring os.

Netop derfor laver vi hver søndag yoga ved søen – fra marts til oktober ved Søsportenshus (Sølystvej 111, 8600 Silkeborg)

Yoga ved søen er for alle uanset niveau. Vi lave en helt klassisk hatha klasse, hvor hele kroppen bliver arbejdet godt gennem. Vi er her uanset vejret – yoga i regnvejr er en oplevelse helt i særklasse, som man ikke få lov at opleve andre steder.

Det eneste du skal er at møde op kl. 9.00 ved Søsportenshus på Sølystvej 111 – medbring gerne godt humør, yogamåtte, passende tøj, vand, håndklæde og eventuelt badetøj – nogle af os er friske og tager en dukkert i søen efter yoga 😉

Prisen på dagen er 70kr. kontant eller mobilepay

5* klippekort for 300kr. Book her

Følg også eventen på facebook