Sanne Ayoe Hjortshøj

Mit bekendtskab med yoga går ca. 10 år tilbage, hvor jeg på Nørrebro/Kbh. havde fornøjelsen af Hamsa Yogas moderne stil og kompetente, internationale lærere. Sidenhen er det blevet til mange forskellige genrer og skoler gennem mine rejser i ind- og udland. Hotyoga har jeg bla. dyrket i form af Bikramyoga, mens jeg boede i Barcelona, og sidenhen hos Lene Boresen og Zen Hot Yoga – hvor jeg også blev certificeret yogalærer.

Mit CV rummer undervisningserfaring, fra diverse sammenhænge helt tilbage til teenageårene, indenfor forskellige genrer af bevægelsesformer, kropsbevidsthed og afspænding. Jeg har med stor glæde undervist i forskellige sammenhænge, hos Fitness World og AOF samt afløser hos Yogahuset i Centrum ved Tanja Grøner og Karen Christensen.

Min baggrund, som gymnast og danser, gir sig til udtryk i form af en forkærlighed for det æstetiske og poetiske samt blide flowbevægelser. Desuden er jeg passioneret omkring mødet mellem krop, sind og sjæl, som er centralt i yogapraksissen hos mig.

Det er en fornøjelse at tage del i teamet hos Garam Yoga, som formidler yoga på en simpel måde med plads til humor og diversitet. Jeg glæder mig til at møde dig i salen!