Garam Yoga har indgået et samarbejde med Merit Sikjær, Divinemind.dk
Merit arbejder på Livsstilscenter Brædstrup som mindfulness underviser, meditationsformidler, yogalærer og coach.
Hun er uddannet ergoterapeut, Life- & Mindfulness educator ® ,yogalærer (RYT) og har uddannelse inden for sundhed og ernæring.
Hun har gennem 22 år arbejdet med og faciliteret til menneskets personlige udvikling og forandringsprocesser med en holistisk livsforståelse.
Merit er uhøjtidelig, tydelig, kyndig og formidler hendes viden med stor entusiasme og venlighed.
Mindfulness er en måde, at være i verden på og betyder “bevidst nærvær” eller “fuld opmærksomhed”
Gennem Mindfulness opnår du indre ro, følelsen af frihed, større overskud og glæde, der kan medvirke til du træffer bevidste valg, der er i overensstemmelse med dine livsværdier -frem for at være styret af ubevidste tanker og autopiloten.
Mindfulness sænker stress i kroppen og guider dig til at komme hjem i og til dig selv.
En følelse af at “hoved og krop er samme sted”.
Vores tanker er ikke en afspejling af virkeligheden og vores tankemæssige mønstre er vaner nøjagtig som vi har kost-og motionsvaner.
Når vi træner Mindfulness betragter vi tanker og følelser fra første parket og kan observere – være vidne til sindets struktur og derfra ændre de vanemæssige tankemønstrer.
Vi træner Mindfulness gennem blide yoga stræk, guidede meditationer og indføringen af mindfulness principperne vil altsammen blive introduceret i et roligt og nærværende tempo så alle kan være med.