Torsdag den 22. december kl 19.00 – 21.00: Garam + julehygge

GRATIS Garam klasse med Anette og Charlotte. Efterfulgt at lidt julehygge for dem der har tid og lyst. Vi servere pebernødder og jule te.

Fredag den 23. – søndag den 25. december: Lukket

 

Mandag den 26. december kl 10.00 – 11.30: Garam Junior

Tag dit barn med til yoga – børn er GRATIS, book blot din egen plads

 

Tirsdag den 27. december kl  9.00 – 10.30: Garam 2 for 1

Onsdag den 28. december kl 9.00 – 10.30: Garam 2 for 1

Torsdag den 29. december kl 9.00 – 10.30: Garam 2 for 1

2 for 1 – tag en ven eller veninde med GRATIS, book blot din egen plads.

 

Fredag den 30. december kl 9.00 – 10.30: 108 solhilsner

I yogaverdenen er tallet 108 noget ganske særligt og det er en tradition at lave 108 solhilsner en gang om året. Det regnes for en kropslig og mental udrensning.

Så kom og tag udfordringen op og få en helt unik oplevelse af at fordybe dig i den rytmiske flydende udførelse af yogaens mest kendte sekvens, solhilsen eller surya namaskar, som det hedder på sankrit.

Solhilsner, som en del af din yogapraksis, har en positiv effekt på krop, åndedræt og sind. Led og muskler bliver smidige, sindet bliver mere fokuseret og vi lærer at trække vejret fuldt ud. Solhilsnen er også en kraftfuld praksis i sig selv. Den styrker og virker udrensende på kroppen. I flow bevæger vi rygsøjlen frem og tilbage og skaber mere plads mellem ryghvirvlerne. Regelmæssig træning af solhilsnen er en af de hurtigste måder at genvinde eller opnå smidighed i kroppen. Samtidig strækkes, masseres og stimuleres alle muskler og vitale organer. Du kan mærke, at vejrtrækningen og bevægelserne efterhånden synkroniseres fuldstændigt i en perfekt balance, hvor vejrtrækningen følger bevægelserne hele vejen. Du ånder ind, når du åbner i kroppen og udvider brystet, og ånder ud, når du bøjer fremover og presser brystet og maven sammen.

Oplev, at solhilsnen kan blive som en dans – et flow, hvor en bevægelse glider over i en anden med fuld bevidsthed og nærvær i alle bevægelser.

Vi laver 108 solhilser og slutter af med en god lang  shavasana. Husk du er altid velkommen til at holde en pause undervejs og ligge dig i barnets stilling, MEN det lyder hårdere end det er 😉

Efter timen kan du mærke, at hele dit system er vågent og boblende af energi

 

Lørdag den 31. december kl 9.00 – 10.30: Spring ind i det nye år – GRATIS klasse

Vend det hele på hoved og se det nye år fra et helt nyt perspektiv.

Vi leger med balancen stillingerne, både den med benene på jorden og de omvendte 😉 De omvendte kan ofte være  nervepirrende og give sommerfugle i maven, men samtidig er de også de sjoveste at udføre når de lykkes.

Balancestillingerne som træet, danseren og tranen, kræver en stærk core, men også et åbent sind og ikke mindst troen på dig selv – at du godt kan. Det gælder ikke kun i balanceøvelser, men i livet generelt.

De omvendte stillinger som hunden, hovedstand og skulderstand giver øget energi og vitalitet.

Øget blodtilførsel til hjernen forbeder hukommelsen, koncentrations evnen og øger iltoptagelsen i kroppen. Hovedstand stimulerer det punkt i hovedbunden, som man i akupunktur bruger til at afspænde kroppen. Samtidig har stillingen en opkvikkende effekt, så den er virkelig et hit!

Efter denne klasse kan det nye år bare komme an………..