Hvad er yoga? Hvad er det godt for?

Her får du et godt overblik over der forskellige former yoga, som vi tilbyder hos GaramYoga. Hver uge tilbyder vi ca. 13 til 20 yogahold – find det hold / de hold, som passer bedst til dig eller kontakt os, vi hjælper meget gerne 🙂

Hatha yoga – god at starte med

Fundamentet for alt yoga – Det er klassisk yoga, der fortolkes forskelligt fra lærer til lærer. Typisk laver man en stilling ad gangen, og tager sig tid til at mærke stillingen både under og efter øvelsen.  Hatha er sanskrit og betyder »sol« (ha) og måne (tha), altså yin og yang der forenes. En hatha klasse består typisk af både de styrkende kraftfulde yang øvelser og de lange dybe smidige yin stillinger. Her få du som nybegynder en god smag af hvad yoga er og som øvet chancen for, at fordybe dig mere i stillingerne og deres alignment.
Læs mere om hatha yoga 

Yin yoga – yoga i slowmotion

Yin yoga kræver lidt eller ingen fysisk styrke. Vi befinder os som udgangspunkt i yoga stillingerne 3-5 minutter. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vænner sig til det langsomme tempoføles det magisk. Ved hjælp af åndedrættet understøtter vi kroppen til at slippe spændinger, at vi finder dybere ind og ned i kroppen.  Vi guider og hjælper dig med at blive i kroppen i de lange stræk, og langsomt men sikkert vil du opleve, at du bliver bedre og bedre til at bare være i nuet – en stærk mindfull oplevelse.
Læs mere om yin yoga og vores forskellige yin hold her

Hot yoga – god til smidighed og udrensning

Laves i opvarmet lokale op mod 38 grader. Kroppen bliver opvarmet af de infrarøde stråler, så du kan gå dybere i yogastillingerne, og du vil hurtigere end på normale klasser øge din smidighed. Vi kalder disse klasser for smutvejen, fordi du ikke skal bruge den første halve time på at blive varm, det klarer lokalet og de infrarøde stråler for dig. De er ofte udfordrende og kickstarter detox- processer, fordi varmen får dig til at svede. Hot yoga gør det ofte lettere at komme gennem vinteren. 
Læs mere om Hot yoga og vores forskellige Hot hold her

Barsels yoga – Yoga for mor og barn

På hold genoptræner du trygt og sikkert din krop efter fødsel. Uanset hvilken form du var i før graviditeten, har du brug for at genskabe og genopfinde din krop.  Gravid yoga tager udgang punk i hatha yoga og du behøves ikke tidligere erfaring med yoga – bare kom som du er og nyd en time sammen med 7 andre nybagte mødre.
Efter yoga byder vi (garam yoga) på en god kop kaffe og hyggeligt samvær på Drewsens cafe.
Læs mere om Barsels yoga

Graviditets yoga – for yogi mama’s

Yoga for gravide er fødselsforberedelse for både krop og sind, samt det er en effektiv og super skøn træning når du er gravid. Træningen er tilrettelagt efter den gravide krop, behov og evner– holdene er små, så der er rum til individuelle hensyn. 
Formålet med gravidyogaens øvelser er at styrke og afspænde den gravide krop, forebygge graviditetsgenerog forberede den gravide på fødslen gennem øget åndedræts-, krops- og sindsbevidsthed – Gravidyoga kan dyrkes af gravide i alle trimestre. Jo mere kontakt du kan nå at opbygge til din baby og din krop i løbet af graviditeten, jo bedre kan du forberede dig på din fødsel – og dit liv som yogi mama.
Læs mere om gravid yoga

Yoga ved søen – natur yoga

Yoga ved søen er for alle uanset niveau. En helt klassisk hatha time, hvor hele kroppen bliver arbejdet godt gennem.
Vi er her uanset vejret – yoga i regnvejr er en oplevelse helt i særklasse, som man ikke få lov at opleve andre steder.
Du kan møde op med godt humør 🙂 yogamåtte, passende tøj, vand, håndklæde og eventuelt badetøj.

Prisen er 70kr. eller forhåndsbooke (5* klippe kort for 300kr.)

Læs mere om sø yoga
Følg også eventen på facebook

Go’morgen Yoga

Her får du en super god start på dagen med Go’morgen Yoga. En hatha yoga time med masser af lækker bløde stræk, som forbereder kroppen til dagen.

Timen er i stuetemperatur og vi kommer ikke til at svede mere end du kan sagtens tage direkte på arbejde efter yoga – så kom klædt på til yoga og tage arbejdstøjet med i tasken 🙂

Se hold plan for uges hold