Hvad er hatha yoga?

Hatha yoga er når bevægelse og åndedræt forenes! Hatha klassen er åben for alle som elsker at bevæge sig, trække vejret og lære en masse om Yoga. Klassen er meget ”hands on”, så være ikke bange for at stille spørgsmål. Hatha er klassisk yoga, her får du fundamentet for alt yoga, derfor er hatha yoga også et godt valg for nye yogier.
Hatha yoga fortolkes forskelligt fra lærer til lærer og fra gang til gang – det kan være en dynamisk sekvens, hvor vi bevæger os fra den ene yoga stilling til den næste guidet af åndedrættet, kaldet flow yoga eller vinyasa yoga.  Eller man laver en stilling ad gangen og tager sig tid til at mærke stillingen effekt på kroppen både under og efter øvelsen. 

Hos Garam får du en hatha klasse, hvor vi har fokus på styrke og alignment – med en legende indstilling og et flydende åndedræt. Vi fordyber os i klassiske hatha yoga stillinger og korte flowsekvenser, bl.a. den klassiske solhilsen. En klasse som på en gang intenst og krævende samt blidt og rummelig.

Hatha er sanskrit og betyder »sol« (ha) og måne (tha), altså yin og yang der forenes. En hatha klasse består typisk af både de styrkende kraftfulde yang øvelser og de lange dybe smidige yin stillinger. Her få du som nybegynder en god smag af hvad yoga er og som øvet chancen for, at fordybe dig mere i stillingerne og deres alignment.

 Vi tilbyder 2 former for Hatha yoga hos GaramYoga :

  • Hot Yoga Hatha – læs mere under hot yoga
  • Klassisk Hatha yoga – som beskrevet her over i stue temperatur.

Tilbage til hold info