En søndag med yoga og mindfulness midt i naturen

Søndag d. 23. september 2018

I vores travle hverdag ophober vi ofte stresshormoner som gør, at kroppen altid er i fuldt alarmberedskab. Vi lægger fra kaj med båden fuld af inspiration til en sundere livsstil, spændende oplæg om forebyggelse af stress, sunde forfriskninger og teknikker til mindfulness. Kroppen bliver forkælet med en skøn omgang yoga i det grønne græs, inden vi sejler videre og forkæler sanserne helt derude, hvor der er højt til himlen og langt til hverdag og larm. 

Book din plads her

Program:

Kl. 13.00: Afgang fra Silkeborg Havn med den hyggelige turbåd Rylen.

På den smukke sejltur vil Stresscoach Charlotte Apel give gode råd til, hvad vi kan gøre i vores hverdag for at forebygge stress.

Gennem små simple øvelser vil der være fokus på, hvordan vi værdsætter vores liv og hverdag. I vores travle hverdag ophober vi ofte stresshormoner som gør, at kroppen altid er i fuldt alarmberedskab. Når kroppen og sindet er ude af balance, er yoga og mindfulness et fantastisk redskab til at genskabe roen og evnen til at bevare balancen. 

Når vi flytter yoga og mindfulness ud i naturen, hjælper vi vores krop med at give slip og berolige vores nervesystem. Samtidig udskilles nogle af de ophobede stresshormoner i kroppen.

Velkommen ombord til en søndag eftermiddag, hvor kursen sættes mod fornyet energi, ny viden og måske en aha oplevelse eller to.

Kl. 14.00: Yoga i det grønne med højt til himlen

Sammen vil vi nyde en dejlig yogatime under åben himmel – en time som alle kan være med til, om man er helt ny eller super yogi. Vejret spiller ingen rolle, men giver en ekstra dimension til yogatimen. 

Kl. 15.30: Fredfyldt sejlads i Paradiset med sunde forfriskninger og mindfulness ombord

Mindfulness er en levemåde – en måde at være i verden på. Det handler om at være nærværende i nuet, at være med dine tanker, følelser og omgivelser uden at prøve at ignorere eller vurdere dem. Det vil sige at du ”bare” skal trække vejret og nyde udsigten, bådens bevægelser og lydene ude fra søerne.

På denne mindfulness session til søs, vil man igen blive klædt på med gode råd til at finde roen og gøre noget godt for sig selv.

Kl. 16.30: Ankomst i Silkeborg Havn og tak for i dag.

Der er minder i sigte!