Yoga:

Det var en rigtig dejlig time, med en dejlig stemning og god instruktion

Det var min første gang med GaramYoga, men absolut ikke den sidste.

-Irene

 

Et sted – hvor man som nybegynder føler sig godt tilpas:) Afslappende og hårdt på en og samme tid 🙂

-Kaharina

 

Super sted, søde og dygtige instruktører

-Dorte

 

Garam yoga er byens bedste yoga hus. Skønne og dygtige undervisere. Hyggelige omgivelser. Kom og vær med. Du vil nyde det og elske dig selv for det bagefter

 -Tina

 

Mindfulness:

Jeg har de seneste 5-6 uger fuldt et mindfulness hold hos Garam.

Udgangspunktet for min deltagelse var ønsket om at blive holdt til ilden og inspiration til at vedligehold de gode vaner fra et MBSR kursus i efteråret.

Jeg deltog i MBSR for at finde ro på flere leder og kanter og i bonus opnå større nærvær. Jeg oplevede hurtig stort effekt og brugte mindfulness som effektiv træning i at bevare roen og være tilstede i nuet.

Hos Garam har jeg fået stor inspiration til at vedligehold min mindfulness praksis og bedst af alt er jeg blevet mere bevist om, hvorfor og hvornår jeg vælger en give mindfulness metode samt nuancerne i min mindfulness praksis.

Mindfulness er i dag, nogle dage det at være bevidst om at mærke/føle overflader, andre dag at sidde i 15 min. og mærke mit åndedrag og andre dage “effektiv” bodyscan.

Med en MBSR kursus i bagagen var nogle ting genkendelige, men de blev sagt med andre ord plus der var mulighed for sparring omkring ens erfaring. Derudover fik jeg smagsprøver på flere dele af mindfulness, som jeg ikke havde erfaring med fra tidligere – samt erfaringsudveksling fra/med de øvrige deltagere.

Jeg anbefaler derfor kommende hold til både deltagere med og uden erfaring.

– Katharina