Charlotte Apel

Min første oplevelse med yoga var i min mors mave, så man kan vel sige, at yoga er kommet ind med modermælken.

Som lille var jeg med min mor til hendes yogatimer, og jeg fik lov til at få en plads ved siden af instruktøren. Jeg husker timerne som sjove, fordi vi stod på hoved og lavede sjove øvelser… som jeg var ret god til, meget bedre end de voksne.

Jeg holdt en pause fra yogaen i mine teenageår, hvor jeg spillede ishockey – en sport i den helt anden ende af skalaen, hvor det handler om råstyrke og speed – men efter et par knæskader valgte jeg at droppe ishockeyen og vende tilbage til yogaen.

På en lille strand, en tidlig morgen, i den lille ferieby Broadstairs sydøst for London fandt jeg igen glæden ved yoga. Den sommermorgen fik jeg selskab af et helt specielt menneske, min mentor og åndelige vejleder Abbey Careford. I dag har Abbey og jeg et tæt og nært venskab og samarbejde med yoga som bindeleddet. Vi arrangerer sammen yoga retreats/workshops i Indien, England og Danmark.

Min undervisning:

Jeg underviser i Hatha og Hot yoga. Jeg nyder den øgede fleksibilitet, man får i varmen, og elsker at få lidt sved på panden.

Jeg har været på flere ture til Indien for at fordybe mig i yogaen og forbedre min praksis. De indiske yogier og deres undervisningsmetoder er en stor inspiration for min undervisning.

I Indien lægges der meget vægt på alignment, og det element har jeg taget med mig. Jeg lægger vægt på, at der skal være tid til, at kroppen kan finde ind i de enkelte stillinger, og der skal være et godt flow imellem stillingerne.

 

Læs mere om mig her: www.businessmindbody.com