Body sds grundtræning

Lørdag den 11. februar kl 13.

Vi bruger 2,5 time på at fordybe os i grundtræningen med især fokus på at optimere vores kropsholdning, åndedræt og bevægelsesmønstre.

Træningen er en kombination af kredsløbs- koordinations- og ledbåndstræning.

Ved denne kombination bruger du hele kroppen og ikke kun dele af den. Vi arbejder med at forbedre bevægeligheden i låste led samt i spændte og usmidige muskler.

Leddene spiller en central rolle, da det oftest er her, problemerne sidder i form af spændinger i de muskler, der fæstner omkring leddene. Kroppen bearbejdes nedefra: fødder, knæ, hofte/lænd, overkrop, skuldre, hals og arme.

Nogle af øvelserne, specielt fod øvelserne, kan i starten gøre lidt ondt og være svære at udføre. Her må du selv mærke din grænse. I takt med at spændingerne løsnes, forsvinder smerterne, og du får det bedre!

For at opnå en optimal og stærk fysik skal du lytte til kroppens grænser – og bevist flytte dem således at dit fundament bliver større og stærkere.

Træningen styrker dine muskler og dine organers funktion – udfordrer psyken og skaber større overskud – både fysisk og psykisk.

Perfekt til dig, der virkelig ønsker at styrke din grundform, forebygge eller restituere efter skader og at styrke din generelle kropsbevidsthed og livskvalitet.

Pris 250,-  Køb i webshop